Troia Resort

Clubhouse

The Clubhouse was built during the refurbishment of the TROIA GOLF Championship Course in 2008. Planned by the architect João Paciência, the Clubhouse offers you the chance to savour a delicious meal overlooking the lake, in perfect harmony with the surrounding landscape.

João Paciência created a cosy space in modern style. The straight lines of the building, broken by a double-height glass entrance and large windows facing south and west, overlooking the golf course, ensure a welcoming atmosphere.

The changing rooms are located on the north-facing side and connect to the lower floor where the caddy master is, and open directly to the course. In the south part of the building, the lounges and eating areas include ample terraces which offer an incomparable view of the TROIA GOLF Championship Course, holes 1, 18 and the lake, particularly.